Hem Mouse Hem Gamepad: Chameleon X-1


Shogun Bros tarafından üretilen bu ürün hem kablosuz mouse, hem kablosuz gamepad, 


Haber, Shogun Bros tarafından üretilen bu ürün hem kablosuz mouse, hem kablosuz gamepad, hem PC'niz için uzaktan kumanda, hem de sunum aracı olarak kullanılabiliyor. Tüm hepsini tek bir üründe toplamak tasarım açısından sorunlar doğursa da üretici firma üstesinden gelmişe benziyor.

Chameleon X-1 ismindeki bu ürün mouse olarak kullanıldığında tekerlek ve 7 butonunu hizmetinize sunuyor. Sağ tarafındaki butonlar ile DPI değerini 400 ile 1600 arasında değiştirebiliyorsunuz. Normal bir mouse ile yapabileceğiniz tüm işlevleri yerine getirebiliyor. Ters çevirdiğinizde ise 14 butona sahip bir gamepad'e dönüşüyor. Butonların yanı sıra 2 adet analog stick de unutulmamış. Tek sorunu ise bir gamepad'in olması gerektiği kadar konfor sunamaması olsa gerek.

Chameleon X-1'in piyasaya çıkış tarihi olarak 2011'in ilk çeyreği gösteriliyor. Tavsiye edilen fiyat 55$ olarak belirlenmiş. Ürünün Türkiye'ye gelip gelmeyeceği ise bilinmiyor. Ürünün tüm ayrıntıları için üretici firmanın web sitesihttp://shogunbros.com/ 'ne  bakabilirsiniz.


0 Response to "Hem Mouse Hem Gamepad: Chameleon X-1"

Yorum Gönder

powered by Blogger | WordPress by Blog Style | Converted by NetteCreA