Philips %80 Tasarruflu Ampul

Philips tarafından tasarlanan ve Çin iF Tasarım Ödülleri’nde de birçok dalda ödüle layık görülen LED lambalar; 

Haber, Philips tarafından tasarlanan ve Çin iF tasarım Ödülleri’nde de birçok dalda ödüle layık görülen LED lambalar; büyük miktarda enerji tasarrufu sağlayarak bakım maliyetlerini minimuma indiriyor. LED aydınlatma, otellerde özellikle koridorlar ve merdivenler gibi aydınlatmanın günde 24 saat kullanıldığı mekânlarda da enerji maliyetlerini yüzde 80’e kadar azaltıyor.
Ödül alan lambalardan MASTER Glow LEDbulb MV (E27 LED Lamba) ayarlanabilir, homojen sıcak ışığıyla şeffaf ampullerin yerine geçebilecek bir alternatif oluşturmasının yanı sıra konaklama sektöründe özellikle lobiler, koridorlar ve merdivenler gibi ışığın sürekli açık tutulduğu alanlar için uygun bulunuyor. Ödüle layık görülen diğer bir LED temelli aydınlatma ise sağlam bir tasarıma sahip olan ve sıcak beyaz ışık veren yeni nesil MASTER LEDspot PAR30 MV (LED Par30 Lamba), konaklama sektöründe genel aydınlatma uygulamaları ve spot aydınlatma için alternatif sunuyor.
LED aydınlatma, güçlü ve yüksek enerji tasarruflu bir ışık kaynağı alternatifi sağlarken, özellikle otellerin, şeffaf, halojen ve kompakt floresan lambalar ile birebir değiştirilebilen ve 45 bin saatlik kullanım ömrü olan lambalar kullanabilmesine olanak tanıyor.
enerjigundem

0 Response to "Philips %80 Tasarruflu Ampul"

Yorum Gönder

powered by Blogger | WordPress by Blog Style | Converted by NetteCreA