Web Tarım Tv'yi Örnek Proje

internet,agriculture,web site,technology

Geçtiğimiz yıl ekim ayında internet üzerinden yayın hayatına başlayan Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın Web Tarım TV uygulaması, uluslararası alanda örnek proje olarak gösterildi.

Avrupa Birliği üyesi 27 ülke ile AB aday ülkelerin üye olduğu, Avrupa Komisyonu Bilişim Portalı epractice.eu, Web Tarım TV projesine örnek çalışma olarak internet sitesinde yer verdi. Proje daha önce patronlar kulübü TÜSİAD ile Türkiye Bilişim Vakfı tarafından e-Devlet uygulamalarının Oscar'ı olarak nitelendirilen 8. eTR Özel Ödülünü almıştı.

Farklı ülkelerden 144 bin 402 üyesi olan epractice.eu'nin ana sayfasında, örnek çalışmaların yer aldığı 'Latest Cases' bölümünde ve Blog başlıkları altında Web Tarım TV projesi tanıtıldı. Komisyonun web portalı uzmanlar komitesinin altı üyesinden biri olan ve Microsoft Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Programları Müdürü R.Erdem Erkul imzalı yazıda şu ifadelere yer verildi:
"Ekim 2010'da Web Tarım TV'nin açılışındaki heyecanı yasayan birisi olarak, bu başarılı projeyi tüm dünyaya ve Avrupa'ya portal üzerinden duyurmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Projenin Avrupa ve Dünya'da büyük ilgi çekeceğini düşünüyorum. epractice.eu her yıl, 'Avrupa e-devlet Ödülleri'ni düzenliyor. E-devlet ödüllerine Bakanlık bu proje ile başvurabilir.''
epractice.eu, yıl içerisinde atölye çalışmaları, yüz yüze ve online toplantılar ile kamu kurumlarının sunumlarını paylaştığı konferanslar gerçekleştiriyor. Avrupa ülkeleri kamu kurumlarında çalışan uzman ve üyelerden oluşan portalda, Avrupa'daki e-devlet, e-sağlık ve e-içerik ile ilgili örnek uygulamalar yer alıyor.

0 Response to "Web Tarım Tv'yi Örnek Proje"

Yorum Gönder

powered by Blogger | WordPress by Blog Style | Converted by NetteCreA